2-5 työpäivän toimitusaika | 30 päivää avoin osto

Usein Kysytyistä Kymyksistämme

KUINKA REKLAMOIN TUOTTEESTA

Jos Tretorn-tuotteessasi on vikaa, siitä voidaan tehdä reklamaatio. Kuluttajana sinulla on oikeus reklamoida tuotteessa ilmenevistä vioista ostamisen jälkeen. Voit reklamoida tuotteesta, jos siinä on valmistusvirhe, mutta väärinkäytöstä, kulumisesta tai välinpitämättömyydestä johtuvia vikoja ei voi reklamoida.

Jos olet hankkinut Tretorn-tuotteesi jälleenmyyjältä, sinun tulisi ottaa yhteyttä tuotteen sinulle myyneeseen jälleenmyyjään. Myyjäliike käsittelee reklamaatiot ja meillä ei ole oikeutta vaikuttaa heidän päätöksiinsä.

Jos olet hankkinut Tretorn-tuotteesi verkkokaupastamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@tretornsweden.com. Liitä sähköpostiin tilausnumerosi sekä kuvat vaurioista.

KUINKA PALAUTAN TUOTTEEN?

Seuraa tätä linkkiä saadaksesi ohjeita.

VOINKO PERUUTTAA TILAUKSENI

Joissakin tapauksissa voimme auttaa sinua peruuttamaan tilauksesi. Lähetä meille sähköpostia osoitteseen support@tretornsweden.com ja teemme kaikkemme peruuttaksemme sen.

VOINKO TEHDÄ MUUTOKSIA TILAUKSEENI?

Kun olet lähettänyt tilauksesi, sitä ei voi enää muuttaa. Jos tilatessa on tapahtunut virhe, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@tretornsweden.com

MILLOIN SAAN HYVITYKSENI?

Kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteesi, palautamme sinulle rahasi välittömästi. Huomaathan, että palautuksen saapuminen pankkitilillesi voi kestää jopa kaksi viikkoa. Joissain tapauksissa palautussumma voi kuitenkin näkyä tililläsi samana päivänä kuin ostos. Tallenna palautuksen seurantanumero, jotta voit seurata palautuksen etenemistä.

MISSÄ TILAUSVAHVISTUKSENI ON?

Lähetämme tilausvahvistuksen ja toimituksen seurantatiedot tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et löydä tilausvahvistusta, tarkistathan roskapostikansiosi. Jos sähköpostiosoitteessasi on kirjoitusvirhe tai se on väärä, tilausvahvistusta ei voida lähettää.

MILLAISET KOOT TAKEISSANNE ON?

Lähes jokaisen vaatteemme yhteydessä on kokotaulukko, joka löytyy kunkin tuotteen tuotesivuilta kokovalikon vierestä. Yleisesti ottaen suosittelemme naisia valitsemaan unisex-tuotteista yhtä kokoa pienemmän koon kuin tavallisesti.

KUINKA HOIDAN TRETORN-TUOTTEITANI?

Noudata aina takeissamme annettuja pesuohjeita. Saappaiden ja kenkien kohdalla tarkastathan hoito-oppaamme.

KUINKA KAUAN TILAUKSENI SAAMINEN KESTÄÄ?

Se vaihtelee, sillä teemme yhteistyötä logistiikkayritysten kanssa. Tavallinen toimitusaika on 2–5 arkipäivää sijainnistasi riippuen. Mikäli et ole saanut toimitusvahvistusta sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

MINULLA ON ALENNUSKOODI, KUINKA KÄYTÄN SEN?

Voit aktivoida alennuskoodisi ostoskorissasi ennen tilaamista. Otathan huomioon, että emme voi lisätä alennusta enää sen jälkeen, kun olet hyväksynyt tilauksen.

ALENNUSKOODINI EI TOIMI

Se voi johtua kolmesta eri syystä:

1. Koodi ei ole enää voimassa.

2. Koodi on väärin kirjoitettu, siinä on ylimääräinen välilyönti tms.

3. Yrität yhdistää koodin muihin tarjouksiin.

Jos mikään ylläolevista syistä ei sovi tilanteeseesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

MIKSI PUHELINNUMEROANI EI HYVÄKSYTÄ?

Kirjoitathan puhelinnumerosi tilausvaiheessa ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti, ilman välilyöntejä.