Aina ilmainen toimitus ja palautus

Tietosuojakäytäntö

SISÄLTÖ


1. Tausta
2. Määritelmiä
3. Rekisterinpitäjä
4. Kooste henkilötietojesi käsittelystä
5. Miksi käsittelemme henkilötietojasi?
6. Mitä henkilötietoja käsitellään ja mihin lakiin perustuen?
7. Sosiaaliset mediat
8. Lasten henkilötiedot
9. Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?
10. Evästeet
11. Oikeutesi
12. Suostumus henkilötietojen käsittelyyn
13. Profilointi
14. Kenelle siirrämme henkilötietojasi?
15. Kuinka suojelemme henkilötietojasi?
16. Valvonta ja noudattaminen
17. Kolmannen osapuolen käyttöehdot
18. Tietosuojakäytännön muutokset
19. Ota meihin yhteyttä

1. Tausta

Pidämme yksityisyyttäsi arvossa. Se, että sinä asiakkaanamme luotat sitoutuneisuuteemme koskien yksityisyyttäsi, on meille ensiarvoisen tärkeää.

Tämä käytäntö ("Tietosuojakäytäntö") on suunniteltu tiedottamaan sinulle, että Thevea Brands Group AB – Tretorn Sweden AB, Racqet International AB ja Friluftsvaror Intertrade AB ("Thevea", "me", "meidät") käsittelee henkilötietojasi laillisella, tarkoituksenmukaisella ja turvallisella tavalla. Tietosuojakäytäntö kuvaa sitä, kuinka  Thevea käsittelee henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 nojalla liittyen sääntöjen noudattamiseen ja lisäohjeisiin tietosuojasta ("GDPR").

Tietosuojakäytäntöä sovelletaan (i) kun Thevea tarjoaa tuotteita ja palveluita hankkiessasi ja tilatessasi verkkosivustoltamme osoitteesta Tretorn.com ("Tretorn.com"), (ii) lähetettäessä uutiskirjeitä, yleisiä ja yksilöityjä tarjouksia ja muuta vastaavaa mainontaa, (iii) asiakaspalvelutapauksissa ja tuotekehityksessämme, sekä (iv) muissa yhteydenotoissa meihin sivuston Tretorn.com kautta, sosiaalisissa medioissa, sähköpostitse tai puhelimitse.  

Tämän tietosuojakäytännön lisäksi sivustolta Tretorn.com ostettaessa ja tilattaessa noudatetaan ostoehtojamme.

2. Määritelmiä

Tässä tietosuojakäytännössä termi "henkilötieto" sisältää tiedon, jolla voidaan osoittaa tunnistettu tai tunnistettavissa oleva fyysinen henkilö, esimerkkeinä nimi, osoite, henkilötunnus, syntymäaika, maksukortin numero, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaushistoria ja IP-osoite.

Tässä tietosuojakäytännössä kuvaamme, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Termi "käsittely" sisältää sen, kuinka rekisteröimme, tallennamme, lähetämme ja muilla tavoin käytämme henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

3. Rekisterinpitäjä

Tretorn.com, toimijanaan Thevea Brands Group AB, yritystunnus 559271-8240, postiosoitteenaan Box 2005, 250 02 Helsingborg, Ruotsi. Thevea Brands Group AB on rekisterinpitäjänä vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

4. Kooste henkilötietojesi käsittelystä

Alla on yhteenveto suorittamastamme henkilötietojen käsittelystä. Kuvaamme käsittelyä yksityiskohtaisesti myös tämän tietosuojakäytännön kappaleissa 5,6,7,8 ja 9.

Tarkoitus Henkilötiedon kategoriat Laillinen peruste Säilytysaika

Myynti sekä tuotteiden ja palvelujen toimitus.

• Yhteystiedot

• Henkilötunnus

• Tili- ja maksutiedot

• Maksuhistoria

• Luottotiedot

• Ostotiedot

• Toimitusnumero

• Tilausnumero

Sopimuksen toimeenpano.

36 kuukautta tai pitempään oston jälkeen tai pitempään takuusyistä.

Voidaksemme markkinoida Theveaa ja tarjota uutiskirjeen, kutsuja tapahtumiin, hyödyllisiä tarjouksia ja yksilöityä markkinointia.

• Yhteystiedot

• Henkilötunnus

• Sukupuoli

• IP-osoite

• Haku- ja klikkaushistoria sekä tilaus- ja ostohistoria

Perusteltu intressi.

Suostumus.

36 kuukautta oston jälkeen.

Kunnes peruutat suostumuksesi.

Asiakaspalvelun, tuotekehityksen ja palvelun tarjoaminen.

• Yhteystiedot

• Henkilötunnus

• Ostotiedot ja mahdolliset kommentit

• Tiedot asiakaskyselyistä

Perusteltu intressi.

Korkeintaan 36 kuukautta tapauksen päättämisen jälkeen, tapauksesta riippuen.

Laillisten vaatimusten, kuten kirjanpitolain ja rahanpesua estävän lain, noudattaminen.

• Yhteystiedot

• Henkilötunnus

• Maksuhistoria

• Kirjeenvaihto

• Ostotiedot ja mahdolliset kommentit

Laillinen velvollisuus.

Niin kauan kuin laki velvoittaa.

5. Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

Thevea käsittelee henkilötietojasi vaihteleviin tarkoituksiin. Yhteenvetona voidaan todeta, että käsittelyn tarkoituksena on:

  • Tarjota tuotteita ja palveluita ja toimeenpanna kanssasi tilauksen yhteydessä solmittu sopimus;

  • Mahdollistaa yleinen asiakkuudenhoito (laadunvarmistus, tilastointi, markkinointi- ja asiakasanalyysit sekä liiketoiminnan kehitys) sekä asiakaspalvelu, kun esimerkiksi otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse;

  • Tarjota tietoa tapahtumista, lähettää uutiskirjeitä sekä yleisiä ja yksilöityjä tarjouksia postitse ja sähköpostitse;

  • Tarjota sinulle tietoa ja pysyä kanssasi yhteydessä sosiaalisten medioiden kautta;

  • Hallinnoida ja toteuttaa mahdollisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistumista;

  • Estää petoksia ja suorittaa riskienhallintaa; ja

  • Noudattaa soveltuvia lakeja.

Keräämme henkilötietoja vain tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Se, mitä henkilötietoja keräämme, sinusta riippuu siitä, mitä tuotteita tai palveluita olet pyytänyt, tilannut tai ostanut tai siitä, kuinka olet ollut meihin yhteydessä.

Thevea kerää sinusta henkilötietoja, kun käytät Thevean palveluita, kuten ostat tai vierailet sivustolla Tretorn.com tai kun otat yhteyttä Theveaan asiakaspalvelumme kautta.

Niiden henkilötietojen lisäksi, jotka annat itse meille tai jotka keräämme tarjotessamme tuotteita ja palveluita, voimme myös kerätä henkilötietoja kolmannelta osapuolelta.  Nämä kolmannet osapuolet vaihtelevat eri kerroilla, mutta sisältävät muun muassa osoitetietojen toimittajat julkisista rekistereistä oikeiden osoitetietojen varmistamiseksi, sekä luottotietoyhtiöt tai pankit, jotka toimittavat meille luottotietoja tai tietoja rahanpesun vastaisista tarkastuksista. Lisäksi käytämme markkinointiverkostoja, mittaustyökaluja ja kolmansia osapuolia, jotka auttavat Theveaa tai heitä itseään ymmärtämään käyttäjien käyttäytymistä ja mieltymyksiä. Esimerkiksi mainostaja voi toimittaa Thevealle tietoa siitä, mitä mainoksen klikkaamisen jälkeen on tapahtunut, jotta Thevea voi mitata mainoksen tehokkuuden ja muuttua merkityksellisemmäksi sinulle asiakkaana.

Kun sinua pyydetään antamaan henkilötietoja esimerkiksi oston yhteydessä,  voit päättää olla antamatta niitä. Siinä tapauksessa, että päätät olla antamatta tietyn tuotteen tai palvelun kannalta tarpeellisia henkilötietoja, se voi johtaa siihen, että et voi suorittaa loppuun ostoasi tai tilaustasi, tai että emme ole kykeneviä toteuttamaan sitoumustamme sinua kohtaan.

Lisäksi keräämme henkilötietoja käyttämällä evästeitä (pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteeseesi) sivustolla Tretorn.com. Teemme niin optimoidaksemme sivustoa Tretorn.com ja verkkopalveluitamme ja antaaksemme sinulle hyvän asiakaskokemuksen sekä tarjotaksemme sinulle yksilöityjä tarjouksia. Voit lukea lisää evästeiden käytöstämme kappaleesta 10.

6. Mitä henkilötietoja käsitellään ja minkä lain perusteella?

OSTOT, TILAUKSET JA TIETTY MARKKINOINTI

Henkilötiedot, joita käsittelemme oston tai tilauksen toteutuksen yhteydessä sivustolla Tretorn.com, ovat:

(I) Etu- ja sukunimi;

(II) Laskutus- ja toimitusosoite;

(III) Puhelinnumero;

(IV) Sähköpostiosoite;

(V) Henkilötunnus;

(VI) Tili- ja maksutiedot;

(VII) Maksuhistoria;

(VIII) Luottotiedot;

(IX) Toimitusnumero;

(X) Tilausnumero;

(XI) Ostohistoria;

(XII) Sukupuoli; ja

(XIII) IP-osoite ja tiedot liittyen sivuston Tretorn.com käyttöösi, kuten mistä tuotteista ja/tai palveluista olet ollut kiinnostunut, haku- ja klikkaushistoria sekä tilaushistoria ja ostokuvio.  

Henkilötietojen käsittely on tarpeellista Thevealle myynnin sekä tuotteiden ja palveluiden toimittamiseksi ja siten kanssasi olevan ostosopimuksen toimeenpanemiseksi.

Käsittelemme henkilötunnustasi varmistaaksemme turvallisen tunnistautumisen sinusta henkilönä tai henkilötiedoistasi. Henkilötunnuksen käyttäminen turvallista tunnistautumista varten on myös ainoa takuu siitä, ettei arvokkaita asiakirjoja päädy vääriin käsiin ja että niitä käyttää oikea henkilö. Minimoimme aina henkilötunnuksen käyttöä niin paljon kuin mahdollista.

Henkilötietoja voidaan käyttää myös silloin, kun toimitamme sinulle tarjouksia, joissa on etuja, kuten alennuksia, yleisiä tai yksilöityjä tarjouksia, kutsuja tapahtumiin, lahjoja tai muita tarjouksia, joiden arvelemme olevan sinua kiinnostavia ja jotka voivat hyödyttää sinua. Perustamme tämän käsittelyn perusteltuun liiketoiminnalliseen intressiin, jolla olemme kykeneviä tarjoamaan sinulle asiakkaana hyödyllisiä tarjouksia sekä paremman asiakas- ja ostokokemuksen. Tätä arviointia varten olemme suorittaneet intressien arvioinnin ja muun muassa päättäneet, ettei käsittely sisällä mitään herkkiä henkilötietoja ja että meillä on selkeä kaupallinen intressi tuotteidemme ja palveluidemme markkinointiin sinulle asiakkaanamme tehokkaalla tavalla. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa tai seurata sähköpostiviestissä olevaa linkkiä päättääksesi alla kuvatun markkinoinnin.

 KUN OLET PYYTÄNYT UUTISKIRJEEN JA TARJOUKSIA

Henkilötiedot, jotka käsittelemme, kun olet pyytänyt uutiskirjeen ja muita tarjouksia, ovat:

(I) Etu- ja sukunimi;

(II) Laskutus- ja toimitusosoite;

(III) Puhelinnumero;

(IV) Sähköpostiosoite;

(V) Henkilötunnus;

(VI) Sukupuoli;

(VII) Minkä uutiskirjeiden kanssa olet ollut vuorovaikutuksessa ja mihin tapahtumiin olet ilmoittautunut/osallistunut;

(VIII) IP-osoite; ja

(IX) IP-osoite ja tiedot liittyen sivuston Tretorn.com käyttöösi, kuten mistä tuotteista ja/tai palveluista olet ollut kiinnostunut, haku- ja klikkaushistoria sekä tilaus- ja ostohistoria ja ostokuvio.

Kun olet rekisteröitynyt uutiskirjeemme tilaajaksi, joka sisältää eksklusiivisia tarjouksia, tietoja tuotejulkaisuista jne., henkilötietojesi käsittely tapahtuu suostumuksellasi.

ASIAKASPALVELU, TUOTEKEHITYS JA PALVELU

 Henkilötiedot, joita käsittelemme ollessasi yhteydessä meihin, ovat:

(I) Etu- ja sukunimi;

(II) Laskutus- ja toimitusosoite;

(III) Puhelinnumero;

(IV) Sähköpostiosoite;

(V) Henkilötunnus;

(VI) Tiedot ostosta ja mahdolliset valitukset;

(VII) Tiedot asiakaskyselyjen perusteella; ja

(VIII) IP-osoite ja tiedot liittyen sivuston Tretorn.com käyttöösi, kuten mistä tuotteista ja/tai palveluista olet ollut kiinnostunut, haku- ja klikkaushistoria sekä tilaus- ja ostohistoria ja ostokuvio.

Henkilötietojen käsittely on tarpeellista, jotta Thevea voi tarjota hyvää palvelua asiakaspalvelumme kautta, kehittääksemme palveluitamme ja tuotteitamme ja mahdollisten valitusten tutkimiseksi ja siten toteuttaaksemme perusteltua intressiämme hallinnoida asiakaspalvelutapauksia ja kehittää liiketoimintaamme tehokkaalla tavalla.

LAILLISTEN VELVOLLISUUKSIEN NOUDATTAMINEN

Tiettyjä Thevean käsittelemistä henkilötiedoista käytetään täyttämään lailliset velvoitteet lakien vaatimusten, tuomioiden tai viranomaisten päätösten mukaisesti. Tällaiset vaatimukset voivat sisältää esimerkiksi tuotevastuun ja tuoteturvallisuuden, kuten kommunikaation ja tiedon tuottaminen julkiselle yleisölle ja asiakkaille koskien tuotevaroituksia ja tuotteiden takaisinkutsuja, kuten tuotevikaepäilyjen tai terveydelle haitallisten tuotteiden tapauksissa. Sitä voidaan vaatia myös kirjanpitolain (1999:1078) tai rahanpesua estävän lain (2017:630) nojalla. Henkilötiedot, joita Thevea käsittelee laillisten vaatimusten täyttämiseksi, ovat:

(I) Etu- ja sukunimi;

(II) Puhelinnumero;

(III) Maksuhistoria;

(IV) Sähköpostiosoite;

(V) Henkilötunnus;

(VI) Kanssasi käyty kirjeenvaihto; ja

(VII) Tiedot mahdollisesta ostosta, kuten minkä tuotteen olet ostanut ja mahdolliset kommentit.

7. Sosiaaliset mediat

Thevea käyttää Facebookia ja Instagramia kanavina yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa sekä markkinoidakseen ja tiedottaakseen tuotteistamme ja palveluistamme.  Tähän liittyen Thevea on rekisterinpitäjä koskien julkaisuja ja tietoja, jotka sisältävät henkilötietoja ja kommentteja, kuvia ja videoita, jotka sinä julkaiset sosiaalisessa mediassa. Thevea ei hyväksy millään tavoin loukkaavan sisällön julkaisemista sosiaalisen median kanavissamme. Thevea pyytää käyttäjiään raportoimaan mahdollisesti loukkaavasta sisällöstä meille, niin poistamme sellaisen sisällön. Thevea voi siten poistaa sisältöä sosiaalisesta mediasta, jos arvioimme sen olevan loukkaavaa.

8. Lasten henkilötiedot

Thevea ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle 16-vuotiaista lapsista, ellei lapsen huoltaja ole antanut suostumustaan käsittelylle. Jos huomaamme, että alle 16-vuotias lapsi on antanut henkilötietojaan ilman huoltajansa suostumusta, poistamme ne välittömästi. Jos tulet tietoiseksi siitä, että lapsi on luovuttanut henkilötietojaan meille ilman huoltajan suostumusta, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin, niin voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

9. Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä täyttääksemme sen tarkoituksen, jota varten henkilötiedot kerättiin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Olemassa olevien asiakkaiden henkilötietoja säilytetään vain markkinointitarkoituksiin 36 kuukauden ajan oston jälkeen. Jos haluat, että emme säilytä henkilötietojasi markkinointitarkoitukseen tätä aikaa, olet tervetullut (i) ottamaan meihin yhteyttä ja vastustamaan käsittelyä tai (ii) seuraamaan sähköpostiviestien lopussa olevaa linkkiä.

Kun olet antanut suostumuksesi tarjousten vastaanottamiseen meiltä, käsittelemme henkilötietojasi sitä tarkoitusta varten siihen saakka, kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksesi tai ilmoitat meille peruuttavasi suostumuksesi tarjousten vastaanottamiseen. Voit tehdä niin (i) ottamalla meihin yhteyttä tai (ii) seuraamalla sähköpostiviestien lopussa olevaa linkkiä.

Henkilötiedot, jotka on toimitettu meille oltaessa yhteydessä muun muassa asiakaspalveluun ja joka ei ole johtanut ostoon, poistetaan viimeistään 36 kuukauden kuluessa siitä, kun asia on saatu päätökseen.

Henkilötiedot, jotka ovat tarpeellisia mahdollisen takuuvelvollisuuden täyttämiseksi tai reklamaatioasian käsittelemiseksi, säilytetään niin kauan kuin on tarpeen takuu- tai reklamaatiovelvollisuutemme täyttämiseksi. 

Jotta Thevean on mahdollista täyttää lailliset velvoitteensa noudattamalla lakia tai laillisten oikeuksiemme puolustamiseksi (oikeudellisissa tapauksissa), voimme säilyttää henkilötietoja pidemmän ajan. Kuitenkaan henkilötietoja ei säilytetä pitempään kuin on tarpeen tai laki vaatii kutakin tarkoitusta varten.

10. Evästeet

Thevea käyttää evästeitä toimittaakseen räätälöidyn ja miellyttävän verkkokokemuksen, mahdollistaakseen yksilöityjä mainoksia sisältävät sähköpostipostitukset ja tarjotakseen parannetun kokemuksen Thevean palveluista. Thevea käyttää evästeitä sivustolla Tretorn.com ja Thevean palveluissa. Evästekäytännössämme selitämme tarkemmin, kuinka käytämme evästeitä ja millaisia valintoja voit tehdä.

11. Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietoa suorittamastamme henkilötietojesi käsittelystä. Alla on yleiskatsaus oikeuksista, joihin voi vedota ollessasi yhteydessä meihin. Löydät yhteystietomme tämän tietosuojakäytännön lopusta. 

Oikeus pääsyyn

Sinulla on oikeus pyytää maksutta tietoa koskien sitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus saada kopio henkilötiedoista, joita käsittelemme sinua koskien. Tämä pyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja siitä tulee käydä ilmi, mihin tietoihin pyydät pääsyä. Vastaamme pyyntöön ilman tarpeetonta viivettä. Jos emme voi vastata pyyntöön koskien tietoa, johon haluat pääsyn, kerromme sinulle syyn. Henkilötietojesi kopio lähetetään rekisteröityyn kotiosoitteeseesi, ellei muuta ole kirjallisesti sovittu. Varmistaaksemme henkilöllisyytesi pyynnön yhteydessä voimme mahdollisesti pyytää lisätietoja sinusta.   

Oikeus korjaamiseen (Oikaisu)

Rekisterinpitäjänä Thevea on vastuussa siitä, että käsittelemämme henkilötiedot ovat oikein. Jos ilmoitat meille, etteivät meille toimittamasi henkilötiedot ole enää oikein, korjaamme ne niin pian kuin mahdollista.

Oikeus poistamiseen

Sinulla on oikeus pyytää Theveaa poistamaan henkilötietosi ilman tarpeetonta viivettä. Henkilötiedot poistetaan seuraavissa tapauksissa:

Jos henkilötietoja ei enää vaadita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty;

Jos olet peruuttanut suostumuksesi ja käsittely johtuu lailliselta perusteeltaan vain suostumuksesta;

Jos käsittely tapahtuu vain suoramarkkinointia varten ja vastustat henkilötietojesi käsittelyä tähän tarkoitukseen;

Jos vastustat henkilötietojen käsittelyä  intressien punnitsemisen jälkeen ja intressisi on etusijalla meidän intressiimme nähden;

Jos henkilötietojasi ei ole käsitelty GDPR:n mukaisesti; tai

Jos poistamista vaaditaan laillisen velvollisuuden täyttämiseksi.

Voi olla olemassa velvollisuuksia, jotka estävät meitä poistamasta kaikkia henkilötietojasi välittömästi. Nämä velvoitteet johtuvat soveltuvista laeista koskien esimerkiksi kirjanpitoa. Jos tiettyjä henkilötietoja ei voi poistaa soveltuvan lain nojalla, tulemme varmistamaan, että henkilötietoja käytetään vain  sellaisen laillisen velvollisuuden täyttämiseen eikä muihin tarkoituksiin. 

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus pyytää, että Thevea väliaikaisesti rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Tällaista rajoitusta voidaan pyytää seuraavissa tapauksissa:

Jos epäilet, etteivät meillä sinua koskevat henkilötiedot ole oikein ja olet pyytänyt niiden korjausta;

Kun henkilötietojen käsittely ei ole GDPR:n mukaista, mutta et halua henkilötietojesi poistoa, vaan rajoittaa käsittelyä; ja  

Kun emme tarvitse henkilötietojasi käsittelyn tarkoituksiin, mutta tarvitset niitä perustaaksesi, pannaksesi täytäntöön tai puolustaaksesi oikeudellista vaatimusta.

Kun olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä, henkilötietojesi käyttö rajoitetaan kestämään tutkinnan ajan. Henkilötietojesi käsittelyn rajoittamistapauksessa Thevea vain säilyttää henkilötietosi ja pyytää suostumustasi niiden lisäkäsittelyä varten.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Käsitellessämme henkilötietojasi suostumuksellasi tai täyttääksemme liiketoimintasopimuksen kanssasi sinulla on oikeus pyytää, että toimitamme kaikki sinua koskevat henkilötiedot, jotka käsitellään automatisoidulla tavalla, koneellisesti luettavassa muodossa, esimerkiksi Excel-tiedostona tai CSV-tiedostona. Mikäli teknisesti mahdollista, sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle.  

 Oikeus vastustaa käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos käsittely toteutetaan oikeutetun liiketoimintaintressimme nojalla ja intressien punninnan jälkeen. Tällaisessa tapauksessa Thevea pyytää sinua erittelemään, mitä käsittelyä vastustat. Jos vastustat kaikkea käsittelyä, tulemme jatkamaan käsittelyä vain niin kauan kuin käsittelylle on sellainen oikeutettu peruste, joka on painavampi kuin sinun intressisi. 

12. Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Jos olet antanut suostumuksesi, Thevea tulee lähettämään sinulle ajoittain sähköpostitse uutiskirjeitä ja kaupallista materiaalia, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut .

Sinä päätät, annatko suostumuksesi tarkoitettuun käsittelyyn ja milloin haluat peruuttaa suostumuksesi tällaiseen käsittelyyn. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, sinun tulee ottaa yhteyttä meihin alla olevien tietojen mukaisesti tai seurata sähköpostiviestin lopussa olevaa linkkiä.

Lue lisää siitä, mitä suostumuksen antaminen merkitsee, kappaleesta 6.

13. Profilointi

Thevea analysoi ostohistoriaasi, ostokäyttäytymistäsi ja käyttäytymistäsi sivustolla Tretorn.com saadakseen lisää tietoa sinusta asiakkaana ja asiakkaistamme yleisesti sekä parantaaksemme tarjouksiamme (niin kutsuttu "profilointi"). Samaa tarkoitusta varten voimme myös arvioida henkilökohtaisia toivomuksia tai mieltymyksiä, joita olet antanut meille, kuten tieto tietyistä tuotekategorioista, joista olet kiinnostunut. Teemme tämän analysoimalla aikaisempia ostoja sekä sitä, mitä tuotteita olet katsonut tai lisännyt ostoskoriisi sivustolla Tretorn.com tai sen perusteella, mitä olet klikannut uutiskirjeissämme tai muussa kommunikaatiossa kanssamme. Tähän tietoon perustuen toimitamme sinulle yksilöityä markkinointia ja tarjouksia.

Thevea perustaa GDPR:n mukaisen henkilötietojen käsittelyn profilointia varten liiketoiminnalliseen intressiin voidaksemme lähettää tarjouksia ja tietoa, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut. Perustamme tämän intressien tasapainottamiseen, jossa huomiomme muun muassa sen, ettei käsittely sisällä mitään herkkiä henkilötietoja, että olet asiakkaamme ja että meillä on selkeä liiketaloudellinen intressi voida markkinoida tuotteitamme ja palveluitamme sinulle asiakkaanamme tehokkaalla tavalla.

Voit vastustaa henkilötietojen käsittelyä profiloinnin kautta milloin tahansa. Voit tehdä niin ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@tretornsweden.com. Kun olemme vastaanottaneet viestisi, henkilötietojen käsittely profilointia varten päättyy.

14. Kenelle siirrämme henkilötietojasi?

Toimittaaksemme tiettyjä palveluitamme ja tuotteitamme olemme sitoutuneet valittuihin kolmansiin osapuoliin. Tämä tarkoittaa, että jaamme osia keräämistämme henkilötiedoista heille, esimerkiksi yhteistyökumppaneille, kuten CRM-järjestelmä- ja tapauskäsittelytoimittajille, maksu- ja kommunikaatiopalveluille tai painatus- ja jakelupalveluille. Thevea käyttää tarpeellista teknistä ja organisatorista harkintaa jakaessaan tai siirtäessään henkilötietojasi varmistaakseen, että niitä hallitaan turvallisella ja varmalla tavalla. Nämä valitut kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi vain sellaisella tavalla, joka on yhtenevä tämän tietosuojakäytännön kanssa ja täyttääkseen tässä tietosuojakäytännössä mainitut tarkoitukset.

Thevea voi olla lain tai viranomaispäätöksen perusteella velvoitettu kertomaan henkilötietojasi. Tällainen henkilötietojen paljastaminen voi tapahtua esimerkiksi poliisille tai veroviranomaiselle.

Thevean liiketoiminnan tai omistajuuden muutoksissa henkilötietojasi voidaan myös jakaa kolmansien osapuolien kanssa. Tapauksessa, jossa Thevea myy kokonaan tai osan liiketoiminnastaan tai varoistaan, Thevea voi jakaa henkilötietojasi mahdolliselle ostajalle tai heidän neuvonantajalleen.

Thevea ei myy henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, ellei meillä ole suostumustasi tehdä niin.

15. Kuinka suojelemme henkilötietojasi?

Suojellaksemme henkilökohtaista yksityisyyttäsi, hakkerihyökkäysten paljastamiseksi, estämiseksi ja riskin rajoittamiseksi jne. Thevea käyttää useita teknisiä ja organisatorisia turvallisuustoimenpiteitä. Herkkiä henkilötietoja, kuten luottokortti- ja salasanatietoja, siirrettäessä internetin välityksellä nämä henkilötiedot suojataan salauksella. Thevea käyttää myös toimenpiteitä suojellakseen henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, väärinkäytöltä, paljastumiselta, muutoksilta ja vaurioilta. Thevea varmistaa, että pääsy henkilötietoihin on annettu vain henkilöstölle, joka tarvitsee sitä työtehtäviensä suorittamiseen ja että henkilötietojen käsittely tapahtuu luottamuksellisesti.

16. Valvonta ja noudattaminen

Jos et ole tyytyväinen siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai jos uskot, että henkilötietojasi on käsitelty GDPR:n vastaisesti, voit ottaa meihin yhteyttä. Voit myös tehdä valituksen vastaavalle viranomaistaholle, nykyisin tietosuojavaltuutetulle. Löydät lisää tietoa osoitteessa https://tietosuoja.fi/etusivu (www.datainspektionen.se). Varmistamme, että kaikki uudet työntekijämme tuntevat tämän tietosuojakäytännön suojellaksemme henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Thevea arvioi tätä tietosuojakäytäntöä jatkuvasti.

17. Kolmannen osapuolen käyttöehdot

Palvelumme voivat tietyissä tapauksissa olla kolmannen osapuolen käyttöehtojen alaisia. Thevea ei ole vastuussa tällaisesta kolmannen osapuolen henkilötietojesi käytöstä, sillä vain he ovat rekisterinpitäjiä ja vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Siksi on tärkeää, että sinä asiakkaana otat huomioon ja arvioit kolmannen osapuolen käyttöehdot, esimerkiksi maksupalvelumme käytön yhteydessä sivustolla Tretorn.com sekä tilauksesi toimituksen toimitustapaa valitessasi, jossa maksupalvelutoimittajat ja kuljetusyhtiöt käsittelevät henkilötietoja omien käyttöehtojensa mukaisesti. Sama koskee kaikkia sivustolla Tretorn.com olevia linkkejä, jotka viittaavat toisiin verkkosivustoihin.

Käytämme kassalla Klarnaa maksupalvelukumppaninamme. Tämä tarkoittaa, että meidän tulee mahdollisesti siirtää osa henkilötiedoistasi Klarnan käyttäjärajapintaan, jotta maksu voidaan käsitellä ja toteuttaa. Henkilötietojasi käsitellään Klarnan tietosuojakäytännön mukaisesti.

18. Tietosuojakäytännön muutokset

Thevea pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä silloin, kun arvioimme sen tarpeelliseksi soveltuvan lain noudattamiseksi. Tällaisia muutoksia tehdään pääasiassa mahdollisten lakimuutosten, viranomaispäätösten tai muiden GDPR:aan liittyvien tahojen lausuntojen yhteydessä. Lisäksi tätä tietosuojakäytäntöä päivitetään silloin, kun se on tarpeen tuotteidemme ja palvelujemme muutosten vuoksi.

Ilmoitamme hyvissä ajoin etukäteen ennen kuin muutokset astuvat voimaan.

19. Ota yhteyttä  

Jos sinulla on kysyttävää koskien tätä tietosuojakäytäntöä tai henkilötietojesi käsittelyä, haluat muun muassa tehdä pyynnön tietosuojakäytännön mukaisesti tai jos haluat raportoida tämän tietosuojakäytännön rikkomisesta, voit ottaa yhteyttä meihin.

Thevea Brands Group AB, yritystunnus 559271-8240

Box 2005, 250 02 Helsingborg, Ruotsi

Yksityisyysasioiden toimisto

Sähköpostiosoite: privacy@tretornsweden.com

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttäkokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja