2-5 työpäivän toimitusaika | 30 päivää avoin osto

Kengät

Kengät

Tervetuloa tutustumaan Tretornin laajaan valikoimaan miesten saappaita, tennareita ja kenkiä. Juuret ulottuvat vuoteen 1891, ja olemme omistautuneet valmistamaan laadukkaita jalkineita, joissa yhdistyvät tyyli, mukavuus ja kestävyys. Vuosien varrella olemme jatkuvasti parantaneet ja kehittäneet tuotteitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita.

Laaja valikoima miesten jalkineita sisältää kaiken klassisista kumisaappaista moderneihin ja trendikkäisiin tennareihin. Tarvitsetpa sitten suojaavia ja vedenpitäviä saappaita ulkoiluun tai tyylikkäitä tennareita jokapäiväiseen käyttöön, meillä on jotain jokaiseen tilaisuuteen ja makuun.

Pidämme erittäin tärkeänä korkealaatuisten materiaalien käyttöä ja huolellista valmistusta, jotta jalkineemme eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan ovat myös mukavat ja kestävät. Keskitymme kestävään kehitykseen ja pyrimme minimoimaan ympäristövaikutuksemme käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja käyttämällä resurssitehokkaampia valmistusprosesseja.

Etsitpä sitten kenkiä työhön, vapaa-aikaan tai erikoistilaisuuksiin, olemme varmoja, että löydät mallistostamme etsimäsi. Anna vaatekaapillesi päivitys laadukkailla jalkineillamme ja selvitä, miksi Tretorn on ollut luotettu suosikki jo vuosien ajan.