2-5 työpäivän toimitusaika | 30 päivää avoin osto

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

KENKIEMME HOITO-OHJEET

KUMITOSSUT

Kumisaappaamme ovat käsityöläisammattitaitoa, josta on pidettävä huolta mahdollisimman pitkän käyttöiän takaamiseksi. Kaikki kumisaappaamme on valmistettu luonnonkumista, joka ei sisällä PVC:tä, ftalaatteja eikä fluorihiilivetyjä.

Jos kumisaappaat on puhdistettava, se onnistuu parhaiten pehmeällä harjalla ja haalealla vedellä. Kun saappaat ovat kuivuneet, voit levittää silikonipohjaista ainetta kuivalla liinalla. Tämä antaa kumisaappaille lisäsuojan ja antaa niille uuden kiiltävän ulkonäön. Kun et käytä kumisaappaita, on tärkeää säilyttää ne asianmukaisesti. Paras tapa on säilyttää niitä kuivassa, pimeässä paikassa huoneenlämmössä. On tärkeää muistaa, ettei saappaita saa koskaan kuivata patterin päällä tai kuivauskaapissa, sillä kumi kuivuu ja voi sitten halkeilla.

Kumisaappaita käytettäessä niiden sisälle voi muodostua kondenssivettä. Siksi kaikissa kumisaappaissamme on irrotettava sisäpohja, joka helpottaa saappaan kostuttamista ja kuivaamista.

HYBRIDIKENGÄT

Hybridikenkä on kumisaappaan ja arkikengän sekoitus. Voit puhdistaa hybridikengän pesemällä sen haaleassa vedessä pehmeällä sienellä tai liinalla. Älä käytä voimakkaita pesuaineita, jotka sisältävät öljyä tai happoa. Kankaassa on likaa hylkivä pinta, jota voi olla tarpeen korjailla ajan myötä, jotta lika ei tartu kankaaseen. Käytä biologisesti hajoavaa kyllästysainetta, joka ei sisällä PFAS-yhdisteitä.

Kenkiä käytettäessä kengän sisälle voi muodostua kondenssivettä, joten kaikissa hybridikengissämme on irrotettava sisäpohja, joka helpottaa kengän tuuletusta ja kuivausta.

LENKIT

Välttääksesi likaa ja tahroja, kyllästä biologisesti hajoavalla PFAS-vapaalla kyllästeellä ennen käyttöä. Kun puhdistat kenkiä, käytä pehmeää harjaa miedolla saippualla tai kengille tarkoitetulla pesuaineella. Hankaa sitten lika pois harjalla ja huuhtele veden alla.

Emme suosittele kenkien pesemistä pesukoneessa. Tämä voi aiheuttaa ulkopohjan liiman irtoamisen ja päällisen värjäytymisen. Jos päätät silti pestä kengät koneessa, suosittelemme tekemään sen matalalla lämmöllä pesupussissa.

Mokka- ja nahkakengät on kyllästettävä ennen käyttöä.

Paras tapa pitää mokkakengät puhtaina ja hyväkuntoisina pitkään on harjata lika pois heti käytön jälkeen.

Nahkakengät on helppo puhdistaa pyyhkimällä ne kostealla liinalla ja kiillottamalla ne ajoittain kenkälakalla lisäsuojan saamiseksi.

VAATTEIDEMME HOITO-OHJEET

On tärkeää, että huolehdit vaatteistasi, jotta niiden laatu ja kestävyys säilyvät. Valmistamme tuotteet huolellisesti valituista ja laadukkaista materiaaleista, jotta saat parhaat edellytykset elinikäisille tuotteille. Sen mukana tulee myös hoitovinkkejä.

Jos kyseessä ei ole kuluva sesonki, suosittelemme, että säilytät vaatteesi roikkumassa tai täysin litteinä. Silloin ei tule kulumista siellä, missä muuten olisi taitos. Vältä vaatteiden säilytystä liian korkeassa lämmössä ja tiloissa, joissa kosteus vaihtelee suuresti.

HOITO-OHJEET - PU

PU - materiaali tarkoittaa, että vaatteet ovat sekä tuulen- että vedenpitäviä ilman kyllästämistä tai viimeistelyä. Kaikki PU - vaatteemme ovat PVC- ja fluorihiilivapaita.

PU - materiaalia olevat vaatteet voidaan pestä 40 °C:ssa, mutta suosittelemme, ettei lämpötila ylitä 30 °C:ta. Paras tapa puhdistaa vaatteet on kostealla liinalla. Muista kääntää vaatteet kuivausvaiheessa nurinpäin, PU-pinnoite ei päästä ilmaa läpi.

VESIPOHJAINEN PU

Vesipohjaisella PU - materiaalilla varustetut vaatteet voidaan pestä 30 °C:ssa. Parhaiten vaatteet puhdistetaan kostealla liinalla. Muista kääntää vaatteet kuivausvaiheessa nurinpäin, sillä PU-pinnoite ei päästä ilmaa läpi.

HOITO-OHJEET - FLEECE

Fleece-materiaalia ei saa pestä enempää kuin on tarpeen. Paras neuvo on tuulettaa vaatteet ja tahratilanteissa pistopesu. Välttääksesi turhaa kulumista, älä kuivaa lämmöllä, kuten kuivausrummuissa ja kuivauskaapeissa. Fleece-materiaali kuivuu nopeasti, joten ripusta vaatteet sen sijaan henkariin.

HOITO-OHJEET - VILLA

Villa on materiaali, joka ei vedä puoleensa niin paljon likaa. Yleensä riittää, että harjaat sen pois ja tuuletat villavaatteen, jotta se pysyy puhtaana. Jos vaatteet tarvitsevat kunnollisemman pesun, on tärkeää tehdä se huolellisesti. Kaikki tarjoamamme tuotteet, joissa on villaa, on sekoitettu synteettisten kuitujen kanssa. On hyvä pestä pyykkipussin kanssa, jotta vaate säästyy, mutta myös mikrokuidut kerätään talteen.

Muista käyttää villalle soveltuvia pesuaineita ja mieluiten villaohjelmaa. Jos kuivausrummut eivät sitä tarjoa, voit sen sijaan käyttää käsipesuohjelmaa.

HOITO-OHJEET - KALVO

Sinun tulisi hoitaa vaatteet säännöllisesti kyllästeellä kalvon suojaamiseksi. Vältä pesussa korkeita linkousnopeuksia ja yli 40 °C:n lämpötiloja. Käytä vaatteiden hyvinvoinnin vuoksi erityistä vedenpitäville vaatteille tarkoitettua pesuainetta, äläkä koskaan käytä huuhteluainetta. Se tukkii kalvon hienot huokoset ja tuhoaa materiaalin ominaisuudet. On tärkeää aktivoida vaatteiden kyllästys uudelleen pesun jälkeen. Tämä voidaan tehdä rumpukuivaamalla tai silittämällä vaate. Muista kuitenkin olla käyttämättä liian korkeaa lämpöä.