2-5 työpäivän toimitusaika | 30 päivää avoin osto

Junior

Junior


Tretorn on tunnettu ja arvostettu kenkä- ja vaatemerkki, joka on ollut ruotsalaisten suosikki jo vuodesta 1891. Nyt tavoitamme myös nuorimmat asiakkaamme juniorimallistoillamme. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukkaita tuotteita, jotka on luotu kestämään Skandinavian ankaraa ilmastoa myös pienille seikkailijoille.

Sitoutumisemme parempaan maailmaan näkyy kestävän kehityksen mukaisten ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttämisessä tuotteissamme. Kokemuksen ja valmistukseen liittyvän asiantuntemuksen ansiosta voimme tarjota laajan valikoiman kierrätysmateriaaleja ja PVC-vapaita vaihtoehtoja ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

Etsitpä sitten mid-layeriä koleisiin päiviin tai kenkiä sateisiin seikkailuihin, voit luottaa siihen, että Tretornilta löytyy tuotteita, jotka ovat sekä toimivia että tyylikkäitä nuoremmille asiakkaillemme. Ajaton muotoilumme on kestänyt vuosisatoja, ja olemme varmoja, että tuotteemme kulkevat lasten mukana monta vuotta ja että ne voidaan helposti siirtää seuraavalle sukupolvelle. Tretornille juniorit ovat yhtä tärkeitä, ja heidän seikkailunsa ansaitsevat parasta laatua ja kestävyyttä.