2-5 työpäivän toimitusaika | 30 päivää avoin osto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään kaikissa tuotteisiin, toimitukseen, kokoon jne. liittyvissä kysymyksissä. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin, ja ehkä vastaus kysymykseesi löytyy jo sieltä.

FAQ

TILAUSTIEDUSTELUT JA VERKKOKAUPPA

Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme on käytettävissä ma-pe klo 8-16 (CET+1) auttaakseen sinua kaikissa tilaustiedusteluissa. esim. vaihto- ja palautuskyselyissä, koko- ja istuvuusneuvonnassa sekä yksityiskohtaisissa tuotetiedoissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

MYYNTI

Kaikissa tukkumyyntiin liittyvissä tiedusteluissa, esim. tukkumppaniksi liittyminen, tukkumyynnin ehdot, tukkumyyntiä koskevat usein kysytyt kysymykset ja paljon muuta, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customerservice@tretornsweden.com.

LEHDISTÖ & MEDIA

Euroopan lehdistöosastomme, mukaan lukien kuvapankkimme, lehdistökyselyt ja lainat, saat osoitteesta press@tretornsweden.com.

MUUT TIEDUSTELUT JA PÄÄKONTTORI

Jos haluat muita tiedusteluja ja yhteydenottoja Thevea Brands Group AB:hen, lähetä sähköpostia osoitteeseen customerservice@tretornsweden.com. Muista tilata uutiskirjeemme, jotta et jää paitsi eksklusiivisista uutisista, tarjouksista ja kampanjoista.

KESTÄVÄ KEHITYS

Jos sinulla on kysymyksiä työstämme Eco Essentials -aloitteen parissa, kestävyydestä ja politiikasta, lähetä sähköpostia osoitteeseen csr@tretornsweden.com.

TYÖ TRETORNILLA

Tretorn Sweden on vuonna 1891 Helsingborgissa Ruotsissa perustetun Tretornin alkuperäinen pääkonttori. Toimimme kaikkialla Euroopassa ja maailmanlaajuisesti suunnittelun ja valmistuksen, myynnin ja jakelun, markkinoinnin ja PR:n, sähköisen viestinnän ja asiakaspalvelun parissa. Etsimme aina intohimoisia lahjakkuuksia, ja jos haluat työskennellä kanssamme, tee opinnäytetyösi tai työharjoittelu. Otamme mielellämme yhteyttä sinuun.

Voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme täällä. Jos et löydä mitään itsellesi sopivaa, voit myös lähettää oma-aloitteisen hakemuksen ansioluettelon ja henkilökohtaisen kirjeen kera osoitteeseen hr@tretornsweden.com.