2-5 työpäivän toimitusaika | 30 päivää avoin osto

Eco Essentials Manifest

Eco Essentials Manifest

Lähestymistapamme vastuulliseen innovaatioon

LÄHESTYMISTAPAMME

Emme pidä vastuullista innovaatiota vain prosessina uusien tuotteiden luomiseksi. Kaikessa mitä teemme, vastuullisuus on avainasemassa. Meille se tarkoittaa sellaisen organisaation ja liiketoimintajärjestelmän luomista, joka tarjoaa elämänlaatua samalla, kun se on joustava luontoa ja sen resursseja kohtaan. Vastuullinen yritys muistuttaa orgaanista järjestelmää, jossa kaikki resurssit (humaanit, luonnolliset ja taloudelliset) ovat uusiutuvia ja aina tasapainossa.


MISSIOMME

Nykyisin kaikkien meidän täytyy muuttaa tapaamme olla vuorovaikutuksessa luonnon kanssa ja omaksua innovatiivisempi lähestymistapa resurssien käyttämiseen. Me Tretornille emme pidä innovaationa vain sitä, mitä teemme, vaan myös sitäå, kuinka teemme ja miksi käytämme resursseja siten kuin käytämme. Missiomme on toimia inspiraationa ja roolimallina siitä, kuinka liiketoiminnat voivat olla vuorovaikutuksessa luonnon kanssa ja luoda kiertävämmän prosessin. Olemme inspiroituneet luonnon omista ekosysteemeistä ja uskomme vahvasti prosessiin, jossa mikään ei mene hukkaan. Tuotteiden tulee kestää pitkään, olla uudelleenkäytettyjä ja lopulta kierrätettyjä. Olemme myös löytäneet uusia tapoja nähdä laadukkaita jätteitä mahdollisuutena, resurssina, jota voidaan poimia ja kehittää kiertäväksi prosessiksi samalla, kun itse jätteen konsepti saadaan vähitellen eliminoitua. Tavoitteemme on muuntaa 50 % sadevaatteistamme Eco Essentials -tuotteiksi ennen vuotta 2020. Se on kuitenkin jatkuva missio ilman lopputavoitetta.

LIIKETOIMINNAN TOTEUTTAMISEN VALLANKUMOUS

Eco Essentials on alustamme ja aloitteemme liiketoimintamme toteuttamisen vallankumousta varten. Se on myös innovaatiomahdollisuus, joka on integroitu liiketoimintaamme sen käytännöissä, prosesseissa ja tuotteissa. Nykyisin innovoimme mittakaavalla, joka tuottaa parempia ratkaisuja, jotka hyödyttävät päivittäisiä käyttäjiämme, yritystä ja maailmaa.


INNOVAATION TULEVAISUUS

Tiedämme, ettei tehokkuus itsessään riitä. Maailma tarvitsee järjestelmällisen muutoksen, ja voidaksemme kohdata tämän muutoksen meidän tulee kehittää tapaamme olla vuorovaikutuksessa luonnon kanssa. Meidän tulee tehdä yhteistyötä kilpailemisen sijaan. Ja meidän tulee alkaa näkemään jäte resurssina ja omaksua kiertävämpi katsontatapa. Uskomme, että innovaation tulevaisuus on vastuullinen innovaatio.


ECO ESSENTIALS -ALOITE

Tretorn on innovaatiovetoinen yritys, jonka keskipisteessä ovat korkea laatu, toiminnallisuus ja nykyaikaiset tuotteet - se on ollut osa DNA:tamme alusta lähtien. Meille on ehdottoman olennaista toimia vastuullisesti ja huolehtia luonnosta niin paljon kuin vain voimme. Haluamme käyttää perintöämme ja tietämystämme paremman tulevaisuuden aikaansaamiseksi. Siksi olemme perustaneet Eco Essentials -aloitteen: vastuullisen innovoinnin moottorin, seuraavien 125 kasvun vuoden varalle.


Eco Essentials -projektimme juuri nyt

LEFTOVER PROJECT

Tretornin Leftover Project -projektit juontavat juurensa keskinäisestä rakkaudestamme ulkoilua kohtaan ja jaetusta intohimostamme vastuullista tuotantoa ja vähittäismyyntiä kohtaan. Kiertosuunnitteluun perustuvissa ja luonnon ekosysteemeistä inpiraationsa saaneissa innovaatioissa minkään ei tule mennä hukkaan. Ostimme hukkakankaita tuottajiltamme ja käytimme ne uudelleen luomalla äärimmäisen rajoitettuja painoksia olevia kokoelmia, joissa kaikki riippuu siitä, mitä tehtaalta on jäänyt tähteeksi.

OCEANSHELL®

OCEAN-SHELL® Ainutlaatuinen kangas, Tretornin OCEAN-SHELL®, on seuraava keksintömme Eco Essentials -aloitteen puitteissa. OCEAN-SHELL® on kaksikerroksista hard shell -kangasta, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja varustettu hydrofiilisella kalvolla, joka on valmistettu kierrätetystä merijätepolyesteristä, jonka ansiosta kangas on täysin kiertänyttä, uusiutuvaa resurssia, joka sopii uudelleenkierrätettäväksi.

GHOST NET COLLECTION

Aina kahden vuoden välein kalastuslaivasto vaihtaa kalastusverkkonsa, ja vanhat verkot upotetaan mereen. Nämä verkot ajalehtivat tuulen ja virtausten mukana vuosikausia "aaveverkkoina", ja kun ne tarttuvat riuttoihin, ne voivat tuhota kokonaisia ekosysteemejä. Kalastusverkot on valmistettu eräistä maailman parhaista nailoneista. Tretornin Ghost Net -kokoelma on valmistettu kierrätetyistä kalastusverkoista, jotka on kerätty merissä esiintyvien "aaveverkkojen" ehkäisemiseksi.

BIO PLANT JACKET

Seuraava keksintömme Eco Essentials -aloitteessa on 100 % biohajoava kevyt sadetakki. Se on yhtäläinen luonnon oman kiertävän ekosysteemin kanssa. Luotu ajatuksella, että se palaa takaisin maaksi Maa-planeettaamme varten. Luomme uusia sadevaatekankaita kasveista, kuten sokeriruo'osta ja tapiokasta.