Aina ilmainen toimitus ja palautus

Palautukset & Vaihdot

TEMPORARY CHANGES DUE TO THE CORONA VIRUS

Our online shop is running as usual with an extended return policy of 100 days. We are also temporary offer all customers free shipping and returns until further notice.

VÄÄRÄT TAI VAHINGOITTUNEET TUOTTEET

Jos olemme lähettäneet sinulle väärän tuotteen tai jos tuote on toimitettu huonossa kunnossa, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen support@tretornsweden.com liittämällä mukaan kuvan vahingoittuneesta tai väärästä tuotteesta sekä pakkauksesta. Ilmoita viestissä seuraavat tiedot: tilausnumerosi, paketin seurantanumero tai tuotenumero, lyhyt kuvaus palautuksen syystä ja tieto siitä, haluatko tilalle toisen tuotteen tai hyvityksen.

Lähetä pyyntösi 30 päivän kuluessa vastaanottamispäivästä. Pyyntöäsi käsitellään 48 tunnin kuluessa ja tulet saamaan sähköpostin, jossa ilmoitetaan hyvityksestä tai siitä, että hyvityksesi on käsittelyssä. Jos valitset hyvityksen, tulet saamaan takaisin koko tuotteen hinnan ja toimituskulut.

PALAUTUKSET & VAIHDOT

Sinulla on 100 päivän palautusoikeus siitä päivästä alkaen, jolloin vastaanotat tuotteen.

Edellytämme, että tuote on käyttämätön, alkuperäiskunnossa, etiketit ovat paikoillaan ja/tai tuotepakkaus on ehjä. Huomioithan, että jos olet ostanut kumisaappaat tai kengät, kenkälaatikko on osa pakkausta. Älä vahingoita pahvipakkausta äläkä kirjoita suoraan siihen. Jos vastaanotamme palautuksena vahingoittuneen pahvipakkauksen, veloitamme 20 euron maksun tai vaihtoehtoisesti palautusta ei hyväksytä.

PALAUTUKSET SUOMI

Täytä palautuslomake, joka on toimitettu sinulle tuotteen mukana. Jos et löydä palautuslomaketta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen support@tretornsweden.com.

Näin helposti palautus toimii:

1. Täytä palautuslomake.

2. Pakkaa tavarat, mieluiten samaan kuljetuslaatikkoon, jossa ne on toimitettu.

3. Aseta pakettisi seurantaan osoitteessa UPS.com. Se onnistuu käyttämällä seurantatunnusta, joka löytyy paketin osoitelapusta sekä tilausvahvistuksesta, jonka olet saanut meiltä sähköpostiisi (numero alkaa 1Z5621VF…).

4. Paina ”Palauta paketti”.

5. Valitse palautuksen syy ja paina sen jälkeen ”Lähetä”.

6. Paina ”Tulosta osoitelappu”. Huomioithan: älä paina ”Tulosta lämpötulostimella”.

7. Tallenna saamasi PDF-tiedosto ja tulosta se.

8. Kiinnitä uusi osoitelappu pakettiin ja soita UPS:lle paketin noutoa varten.

Palautusosoite
Kaikki palautukset lähetetään osoitteeseen:

Tretorn Sweden AB

Garnisionsgatan 51

254 66 Helsingborg

Sweden

Vaihdot Suomi
Huomioithan, että vaihdot eivät ole mahdollisia Ruotsin ulkopuolella. Sinun tulee palauttaa paketti meille ja tehdä uusi tilaus.

NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET

Varaamme oikeuden muuttaa tai vaihtaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa, ja niiden tarkastus tulee korvaamaan nämä käyttöehdot. Kaikki Tretornin tekemät muutokset tai vaihdot näihin käyttöehtoihin julkaistaan täällä ja ne ovat voimassa välittömästi. Tämän verkkosivuston käyttäjiä ohjeistetaankin tutustumaan käyttöehtoihimme säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta.

Jos sinulla on kysyttävää koskien käyttöehtojamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa support@tretornsweden.com.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttäkokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja