2-5 työpäivän toimitusaika | 30 päivää avoin osto

Toimitustiedot

TILAUKSEN HYVÄKSYMINEN

Kun olet tehnyt valintasi ja tilauksesi on tehty, saat sähköpostiviestin, jossa on tilauksesi yksityiskohdat. Tämä sähköposti EI OLE tilauksesi hyväksyminen, vaan vain vahvistus, että olemme vastaanottaneet tilauksen. Ellet peruuta tilaustasi, tilauksen hyväksyminen sinun ja Tretorn Sweden AB on saatettu loppuun, kun lähetämme sinulle sähköpostia vahvistaaksemme, että tuotteet on lähetetty.

Varaamme oikeuden olla hyväksymättä tilausta, jos esimerkiksi emme saa maksulle valtuutusta, tiettyä tuotetta koskee toimitusrajoitus, tilattu tuote on loppu varastosta tai se ei täytä laaduntarkastus vaatimuksemme ja on siksi vedetty pois myynnistä, tai jos et täytä kelpoisuusvaatimuksiamme, joiden kriteerit on määritelty TOC.

MAKSAMINEN

Maksu voidaan suorittaa kaikilla tavallisimmilla luottokorteilla ja ne käsittelee Adyen. Maksu veloitetaan tililtäsi tilauksesi lähetyksen yhteydessä Tretorn Sweden AB toimesta. Sinun tulee vahvistaa, että käytetty luotto-/pankkikortti on sinun tai että olet saanut nimenomaisen luvan luotto-/pankkikortin haltijalta sen käyttämiseen. Kaikki luotto-/pankkikortin haltijat voivat ovat kortin myöntäjän vahvistus- ja valtuutustarkastusten alaisia. Jos kortin myöntäjäsi kieltäytyy maksun valtuuttamisesta Tretorn Sweden AB, emme ole vastuussa myöhästymisestä tai toimittamattomuudesta. Otamme kaikki kohtuulliset toimenpiteet jotta sivustomme on mahdollisimman turvallinen. Kaikki tilisiirrot käsittelee Adyen. Luottokorttinumerosi lähetetään suojattua yhteyttä käyttäen pankkiisi.

TOIMITUS

Saat vahvistuksen sähköpostitse heti, kun tilauksesi lähtee varastoltamme sisältäen kaikki toimitus- ja palautustiedot sekä seurantanumeron, jolla voit seurata tilauksesi etenemistä Schenkerillä tai UPSilla.

Suomi
Kaikkiin tilauksiin lisätään toimituskulut 5 €. UPS lähettää tilaukset kotiosoitteeseesi. Normaali toimitus 2-5 työpäivän sisällä. Kaikki tarvittavat palautus- ja vaihtotiedot löytyvät pakkauksesta. Kaikista palautuksista peritään 5 € palautettava maksu.

AHVENANMAA

Valitettavasti emme toistaiseksi voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaalle tullaukseen ja erilaiseen oikeusmenettelyyn liittyvien syiden vuoksi.

HINNOITTELUPOLITIIKKA

Verkkosivuilla ilmoitetut hinnat ovat euroja (EUR) ja ne sisältävät voimassa olevan ALV:n, ellet ole valinnut vaihtoehtoista maata, jossa ALV:a ei veloiteta (Euroopan unionin ulkopuoliset valtiot, kuten Norja ja Sveitsi).

Tuotteen hinnat asetetaan kunkin sesongin alussa käyttäen voimassa olevia valuutanvaihtokertoimia. Nämä hinnat voivat muuttua, jos sovellettava valuutanvaihtokerroin muuttuu ennen kuin tilauksesi on hyväksytty tai jos tuotteiden hinta alenee milloin tahansa myyntikauden aikana. Jos olet asiakas, jonka luottokorttia ei ole määritetty valuuttojen mukaan, lopullinen hinta määräytyy sinä päivänä sovellettavan vaihtokurssin mukaan, kun luottokorttiyhtiösi käsittelee tapahtuman.

NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET

Varaamme oikeuden muuttaa tai vaihtaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa, ja niiden tarkastus tulee korvaamaan nämä käyttöehdot. Kaikki Thevea in tekemät muutokset tai vaihdot näihin käyttöehtoihin julkaistaan täällä ja ne ovat voimassa välittömästi. Tämän verkkosivuston käyttäjiä ohjeistetaankin tutustumaan käyttöehtoihimme säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta.

Jos sinulla on kysyttävää koskien käyttöehtojamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa support@tretornsweden.com.