2-5 työpäivän toimitusaika | 30 päivää avoin osto

Laukut

Laukut

Tutustu Tretornin laajaan vedenpitävien laukkujen valikoimaan, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkien seikkailunhaluisten sielujen tarpeisiin sukupuolesta tai iästä riippumatta. Toiminnallisista repuista tyylikkäisiin kantolaukkuihin, käytännöllisistä toalettilaukuista tilaviin viikonloppulaukkuihin Tretorn tarjoaa laajan valikoiman laukkuja, joissa yhdistyvät tyyli, kestävyys ja toiminnallisuus.

Vedenpitävien laukkujen mallistomme on suunniteltu siten, että se suojaa tavaroitasi kaikissa sääolosuhteissa. Kestävien materiaalien ja huolella valmistettujen yksityiskohtien ansiosta laukkumme pitävät tavarasi kuivina ja turvassa, olitpa sitten menossa töihin, matkustamassa ympäri maailmaa tai tutkimassa ulkoilmaa.

Reppumallistomme tarjoaa kaikkea minimalistisista ja teknisistä malleista tilavampiin ja monipuolisempiin vaihtoehtoihin, jotka sopivat täydellisesti kaikkeen työmatkoista pitkiin vaelluksiin. Kangaskassimme yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden, ja ne sopivat erinomaisesti päivittäisiin asioihin, ostosreissuille tai päiväksi rannalle.

Matkustajille on tarjolla tyylikkäitä ja käytännöllisiä toalettilaukkuja, joiden avulla voit pitää toalettitarvikkeesi ja henkilökohtaiset tavarasi järjestyksessä koko matkasi ajan. Viikonloppulaukut ovat tarpeeksi tilavia, jotta niihin mahtuu kaikki, mitä tarvitset lyhyellä matkalla tai viikonloppuretkellä, ja ne ovat samalla helppokulkuisia ja tyylikkäitä joka tilanteeseen.

Olitpa sitten seikkailija, kaupunkilainen tai matkailija, voit luottaa siihen, että Tretorn toimittaa laadukkaita vedenpitäviä laukkuja, jotka on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja elämäntyyliisi. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja löydä laukkuja, jotka kulkevat mukana kaikissa seikkailuissasi tyylillä ja luotettavuudella.