2-5 työpäivän toimitusaika | 30 päivää avoin osto

Kumisaappaat

Kumisaappaat

Vuodesta 1891 lähtien olemme tarjonneet korkealaatuisia kumisaappaita naisille, miehille ja lapsille, jotka on sovitettu skandinaaviseen ilmastoon. Laaja kumisaappasvalikoimamme sopii kaikkiin tilanteisiin ja pitää jalkasi lämpiminä ja kuivina tyylillä! Asuitpa sitten etelässä tai pohjoisessa, kaupungin keskustassa tai maaseudulla, et tule katumaan investoimista kenkiin, jotka pitävät jalkasi kuivina jopa vuoden sateisimpina päivinä.

Tretorn tarjoaa kumisaappaita useissa eri väreissä ja malleissa, jotka ovat sekä mukavat että 100-prosenttisen vedenpitävät. Mitä aiot tehdä kengilläsi? Korkeampi kumisaapas, jossa on paksu pohja, sopii täydellisesti ulkoiluseikkailuihin, kun taas matalammat mallit voivat olla mukavampia arkikäyttöön. Tarjoamme myös vuorattuja kumisaappaita, jotta pysyt lämpimänä myös talven kylmyyden yllättäessä.

Kevään 2022 mallistosta alkaen kaikki uudet sadesaappaamme valmistetaan FSC-sertifioidusta luonnonkumista ja kierrätetystä polyesteristä. Tämä on suuri sitoumus, mutta luonnollinen seuraava askel Tretornin kestävän kehityksen työssä, jota kutsutaan Eco Essentials Initiative -aloitteeksi.